De afgelopen week is alweer voorbijgevlogen.

Dit betekent dat het weer tijd is voor de zondagsvideo van Robert King. Zoals ieder jaar gebruikelijk is, geeft Robert aan het einde van het kalenderjaar een korte vooruitblik op wat we het komende jaar zouden kunnen gaan verwachten gezien de ontwikkelingen op het wereldtoneel.

Het ziet ernaar uit dat het jaar 2024 weleens hét jaar zou kunnen gaan worden van de ineenstorting van de beschaving zoals we die tot nu toe hebben gekend. Op dit moment zijn er ongekend veel brandhaarden verspreid over de hele wereld. Politieke spanningen, het wereldwijde economische systeem dat op instorten staat, ongekende aantallen mannelijke immigranten in militaire leeftijd die het Westen binnenstromen, zowel in Amerika als in Europa. Explosief gestegen inflatie, explosief gestegen voedsel- en energieprijzen en een gigantische toename van armoede onder een steeds groter wordende groep mensen op aarde die nauwelijks nog de eindjes aan elkaar weten te knopen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

We zien nu zelfs dat miljardairs en de overige rijken der aarde op het moment druk bezig zijn met het voorbereiden van hun ondergrondse bunkers in de hoop dat ze de komende apocalyptische periode zullen gaan overleven. Het zou zomaar ineens heel snel kunnen gaan.