Opmerking van de Nederlandse vertaler:

Zoals u wellicht weet vertaal ik de Engelstalige artikelen van Robert King die regelmatig op de website e-Watchman.com worden gepubliceerd. Op de Engelse website staan meer dan 1000 artikelen waarvan er ook steeds meer in het Nederlands beschikbaar komen op deze Nederlandse site.

Vandaag heeft Robert voor het eerst sinds lange tijd weer eens een nieuwe audio-podcast opgenomen voor de luisteraars die de Engelse taal machtig zijn. In deze audio podcast gaat Robert dieper in op de actuele ontwikkelingen die we op het wereldtoneel zien plaatsvinden. Daarnaast beantwoordt hij ook specifieke vragen van lezers en luisteraars. Omdat veel lezers van deze Nederlandse website de Engelse site niet volgen zou het kunnen zijn dat deze podcast aan uw aandacht ontsnapt is. Bij dezen wilde ik u deze podcast toch niet onthouden.

Mocht u zelf nog een vraag hebben die u graag aan Robert zou willen stellen dan kunt u uw vraag in het Engels sturen naar:

watchmanspost@gmail.com

Als u liever anoniem wilt blijven dan kunt u dat in uw email zetten en dan zal uw naam ook niet worden genoemd. U kunt daarnaast eventueel ook nog een bericht achterlaten onderaan deze post. Indien nodig zal ik uw vraag dan vertalen en doorzetten naar Robert zodat hij deze kan beantwoorden in een toekomstige podcast.

Met vriendelijke groeten,

Paul Hettinga

Robert heeft overigens ook nog een YouTube video-versie beschikbaar gesteld van deze podcast voor diegenen die liever via YouTube wensen te kijken.