Opmerking van de Nederlandse vertaler: De Engelstalige podcast uit dit artikel is deze week opgenomen en geplaatst op YouTube. De podcast is een radioprogramma format waarin Robert dieper ingaat op vragen van lezers en luisteraars.

In deze aflevering wordt er gesproken over het overlijden van koningin Elizabeth. Ook wordt er antwoord gegeven op de vraag van een luisteraar die vraagt hoe het mogelijk is om voorwaarts te kunnen blijven gaan en Gods wil te doen nadat iemand tot struikelen is gebracht. Daarnaast worden er ook nog vragen beantwoord over de koningen van het noorden en het zuiden.

De podcast is in het Engels. Diegenen die graag gebruik willen maken van Nederlandse ondertitels kunnen in YouTube automatische ondertitels laten genereren. YouTube analyseert dan het geluid van de video en maakt daarna automatisch de ondertitels aan. De kwaliteit van de ondertitels is goed genoeg om de video te kunnen volgen.

Om automatische ondertitels te activeren doet u het volgende:

Klik onderaan de video op de “CC-knop” of “ondertiteling-knop”. 

Klik vervolgens op de “settings” (instellingen) knop (het tandwiel-icoontje)

Klik daarna op “subtitles/CC” (ondertiteling)

Kies dan voor “auto-translate”(automatisch vertalen) en kies daarna de gewenste taal. (Dutch)

Met vriendelijke groeten,

Paul Hettinga