Pedofielen zijn verachtelijk. Iedereen die het in z’n hoofd haalt om te gaan jagen op een kwetsbaar kind, is een door en door slecht mens. Ook degenen die ervoor kiezen om hun ogen te sluiten voor dit soort kwaad, zijn eveneens laakbaar. Het Wachttorengenootschap beweert dat zij pedofilie verafschuwen, echter blijkt uit de praktijk dat hun officiële beleid omtrent dit probleem erin resulteert dat misbruikers worden beschermd tegen een eventuele ontmaskering evenals een mogelijke straf. De grondgedachte is altijd geweest dat Jehovah’s Getuigen dergelijke goddeloosheid geheim moesten houden om de naam van Jehovah tegen eventuele smaad te beschermen. Wat een satanische kletspraat! De realiteit is echter dat Jehovah van ouderlingen verwacht….en zelfs eist, dat ze kinderen beschermen tegen dit soort verachtelijke roofdieren. Dat is hun primaire verplichting. Uiteraard is het nu te laat. Er is niets meer wat het Wachttorengenootschap op dit moment nog kan doen om zichzelf te redden van de aankomende toorn.