Zoals gebruikelijk is er deze zondag weer een nieuwe video op YouTube verschenen met het commentaar van Robert King. Deze keer gaat de video over de jaarvergadering van Jehovah’s Getuigen van het jaar 2023.

Het commentaar betreft een reactie op de video die onlangs op JW.org is gezet, getiteld:

JW Broadcasting — januari 2024: Jaarvergadering 2023, Deel 2

Het thema van de jaarlijkse vergadering van het Wachttorengenootschap gaat over de vraag hoe zij aan hun welbekende ‘nieuwe licht’ komen. De afgelopen jaren hebben deze bijeenkomsten voornamelijk in het teken gestaan van de reacties van het Besturende Lichaam op de informatie die ik hen al vele jaren geleden heb aangereikt.

Hier heeft u een link naar de Engelstalige versie van het boek ‘Jehovah Zelf is Koning’ geworden. Diverse exemplaren van dit boek heb ik, zoals reeds vermeld, al in het jaar 2006 gepresenteerd aan alle toenmalige leden van het Besturende Lichaam en aan elk bijkantoor van het Wachttorengenootschap wereldwijd. Het is natuurlijk opzienbarend om te moeten constateren dat het Besturende Lichaam, pas vele jaren nadat ik ze heb gewezen op bepaalde doctrinaire misstanden, nu toch ineens met ‘nieuw licht’ komt.