Opmerking van de Nederlandse vertaler:

De onderstaande video bevat het commentaar van Robert King op de meest recente update video van het Besturende Lichaam op jw.org. De originele video “Besturende Lichaam update 2021 nr.9” kunt u in het Nederlands bekijken op jw.org door hier te klikken.

In de video van het Besturende Lichaam doet broeder Splane een aantal verbijsterende uitspraken die zeker niet onderbelicht mogen blijven. Omdat YouTube de laatste tijd een heksenjacht is begonnen op alle video’s die op wat voor manier dan ook kritisch staan tegenover het wereldwijde vaccinatieprogramma van de Verenigde Naties, hebben we besloten om deze video niet op YouTube te zetten, maar op de videodienst “Vimeo”, omdat de censuur van het wilde beest daar nog niet is doorgedrongen waardoor we (nog) vrijuit kunnen spreken.

De video duurt iets langer dan 40 minuten en is in het Engels.

De reguliere artikelen die u van ons gewend bent gaan ook gewoon door en indien ik van deze video een transcript zou schrijven in het Nederlands dan zou dit ongeveer 20 volle pagina’s beslaan. Om geen achterstand op te lopen t.a.v. de reguliere artikelen, zal ik deze video dus ook niet vertalen naar het Nederlands. Desalniettemin wilde ik de Nederlandse lezers toch op de hoogte brengen van het bestaan van deze video. Deze video is absoluut het kijken waard.

Met vriendelijke groeten,

Robert King & Paul Hettinga