Opmerking van de Nederlandse vertaler:

Drie jaar geleden besloot het Wachttorengenootschap om over te gaan op een herziening van hun interpretatie ten aanzien van de fascinerende profetie van Daniël, die in het teken staat van de koningen van het noorden en het zuiden.

Hoewel deze profetie een wezenlijk inzicht verschaft in de historische ontwikkelingen van Alexander de Grote, helemaal terug tot aan Jezus Christus, claimt het Wachttorengenootschap op dit moment, dat er gedurende bijna 2000 jaar lang, geen koning van het noorden of zuiden was geweest!

De profetische koningen begonnen vermoedelijk pas weer op het wereldtoneel te verschijnen toen Charles Taze Russell, samen met een aantal andere christenen een bijbelstudiegroep had opgericht.

De komende serie video’s, waarvan deze video het eerste deel zal zijn, is bedoeld om een deel van de opgehoopte stapel inconsistenties en nonsens die het Wachttorengenootschap heeft gepubliceerd, uit de weg te ruimen.

Aangezien deze video’s in het Engels zullen worden gepubliceerd, is het voor de Nederlandse kijkers die het Engels niet vloeiend beheersen wellicht interessant om te weten dat YouTube ook een optie heeft om automatisch gegenereerde ondertitels weer te geven. Uiteraard blijft er nog wel wat te wensen over ten aanzien van de kwaliteit van deze automatisch gegenereerde ondertitels, echter is de kwaliteit wel redelijk genoeg om de hoofdlijnen te kunnen volgen.

U kunt de Nederlandse ondertitels laten weergeven door het volgende te doen:

Speel de video af door op de “play” knop te drukken.

Klik vervolgens op de “CC-knop” onderaan de video.

Klik daarna op het “tandwiel-icoontje” om naar de video instellingen te gaan.

Vervolgens klikt u op “Subtitles/CC”

Kies daarna voor “auto-translate”

Als laatste kiest u voor de optie “Dutch” om de Nederlandse ondertitels weer te geven.

Robert en ik wensen u veel plezier bij het kijken naar deze nieuwe video-serie.

Met vriendelijke groeten,

Paul Hettinga