Beschouw jij Covid-19 als een intrige van Satan om zo het predikingswerk te dwarsbomen? Of denk je dat dit van Jehovah afkomt om de Wachttoren-organisatie te geven wat ze verdient?

De lockdown heeft een zeer grote impact gehad op Jehovah’s Getuigen, dat is iets wat zeker is. Wie had zich een aantal maanden geleden kunnen voorstellen dat de Wachttoren-organisatie elke koninkrijkszaal zou sluiten, vergaderingen en zomercongressen zou annuleren en de openbare bediening zou staken? Tenzij er op korte termijn iets onverwachts gebeurt, zal de medische noodtoestand echter spoedig voorbij zijn. Sommige staten in Amerika zijn al bezig met het opheffen van de beperkingen. Hier in Michigan komen de autofabrieken bijvoorbeeld volgende week weer online. Er word verwacht dat aan het begin van deze zomer alles weer open zou moeten gaan en dat de situatie weer terug zal gaan naar “normaal”, althans voor zover het mogelijk zal zijn om zich zonder beperkingen te mogen verplaatsen.

Bovendien vermoed ik ook dat vele Jehovah’s Getuigen aan de andere kant ook wel hebben genoten van de onderbreking van de dagelijkse sleur ten aanzien van de vele vergaderingen ,diensten en aanverwante verplichtingen. Hopelijk hebben zij deze tijd gebruikt om te besteden aan andere dingen waar ze eerder te weinig tijd voor hadden. Ook was dit voor velen het moment om een beetje tot rust te komen.

Echter wil het voorgaande niet zeggen dat de pandemie geen slecht werktuig van de Duivel is. Zoals ik eerder heb geschreven en besproken, heeft de werking van Satan, waarover de geïnspireerde apostel schreef, te maken met het overtuigen van christenen dat de parousia (Tweede Komst van Christus) al is begonnen en dat de dag van Jehovah al is aangebroken. Om dit kracht bij te zetten wordt het de Duivel toegestaan om een misleidende invloed uit te oefenen door middel van de mens der wetteloosheid die wordt ondersteund door “elk krachtig werk, leugenachtige tekenen, wonderen en elk soort onrechtvaardig bedrog”.

Aangezien de zeven tijden en de aanverwante chronologische kletspraat gemakkelijk kunnen worden ontkracht evenals het feit dat de Bijbelonderzoekers aanvankelijk geloofden dat de parousia al in 1874 begon waarop zij vervolgens vol verwachting keken naar het jaar 1914 wat volgens hen het einde zou betekenen, lijkt het mij overduidelijk dat Satan de inspiratiebron is geweest ten aanzien van de verwachting van 1914. Om dit kracht bij te zetten heeft Satan ervoor gezorgd dat de Grote Oorlog uitbrak, dat de vervolging begon en dat de pandemie evenzo precies op tijd uitbrak die allen dienden als krachtige leugenachtige tekenen om de misleiding door middel van een valse parousia te ondersteunen.

Gezien het feit dat het Wachttorengenootschap de COVID 19-pandemie zeer snel koppelde als aanvullend bewijs dat Christus in 1914 de wereld begon te regeren en dat we ons nu in de laatste dagen van het laatste deel van de laatste dagen bevinden, lijkt het er sterk op dat deze gebeurtenis weer een door demonen geïnspireerde vorm is van “onrechtvaardig bedrog” om de misleiding te ondersteunen dat Christus al lang geleden is gekomen.

Maar er is nog meer aan de hand. Sinds de verkiezing van Trump en de interventie van Rusland in het Midden-Oosten om te voorkomen dat het Anglo-rijk Syrië kon vernietigen, is het verborgen oorlogsapparaat losgelaten. De Britten zijn vastbesloten om China’s fenomenale One-Belt One-Road-programma linksom of rechtsom te stoppen. Daarnaast zullen zij ook alles in het werk stellen om de beoogde samenwerking tussen Trump met Rusland en China te saboteren.

In de afgelopen 4 jaar hebben de Britten en hun activa binnen de CIA, de FBI en de media er alles aan gedaan om het presidentschap van Donald Trump ten onder te laten gaan. We zijn getuige geweest van de Rusland-collusie hoax waarbij Trump door de media werd beschuldigd dat hij een Russische spion zou zijn. Daarna kwam de impeachment (afzettingsprocedure) tegen Trump. Ondanks dat heeft president Trump deze staatsgreep overleefd. Zo snel als bleek dat de afzettingsprocedure was mislukt kwam meteen de pandemie er achteraan. Was dit louter gebaseerd op toeval? Ik betwijfel dat.

Echter blijkt dat de achilleshiel van de president de economie is. Trump heeft tenslotte routinematig zitten opscheppen dat hij de grootste economie ter wereld heeft opgebouwd. Wie zou dit kunnen betwisten? Voor de pandemie is de werkloosheid lange tijd niet zo laag geweest. De beurzen bereikten recordhoogten. De president was druk bezig met het vernieuwen van diverse handelsovereenkomsten met China en andere landen. Door middel van het wonderbaarlijke hydraulische kraken (fracking) om schaliegas en schalieolie te winnen, werd de VS zelfs de grootste olieproducent ter wereld.

Alles leek fantastisch te gaan, totdat op een zekere dag uit het niets ineens alles moest worden stilgelegd. KABOEM! Vanaf dat moment moet Trump ineens zijn komende herverkiezingscampagne voeren in een situatie waarbij de Grote Depressie 2.0 te boek komt te staan als zijn “prestatie”. Er blijkt dus dat er duidelijk een zeer krachtig politiek motief bestaat om vanaf nu tot aan de presidentsverkiezingen in november zoveel mogelijk economische chaos en ellende te creëren.

Houd in gedachten dat het ongewoon woeste beest dat in Daniël wordt beschreven degene is die de natiën zal verpletteren en vertreden. Dat is precies datgene wat het Britse rijk aan het doen is vanaf het moment dat het bestaat. De Britten hebben twee wereldoorlogen en talloze staatsgrepen en revoluties georkestreerd, zoals onlangs nog in de Oekraïne. Ze hebben de wereld overspoeld met heroïne en cocaïne. Via het IMF en de Wereldbank hebben economische huurmoordenaars (YouTube link) derdewereldlanden vernietigd door middel van financieel bedrog.

Het Anglo-beest zal de Chinezen niet toestaan de onderdrukte natiën van Azië en Afrika te blijven betrekken bij een wederzijds bevorderlijk natie-opbouwend programma. Het zal China simpelweg niet worden toegestaan. Internationale samenwerking past nou eenmaal niet in het verdeel en heersbeleid van het Britse rijk. Evenmin zullen de globalisten het toestaan dat een president met een “make America great again” baseballpet Amerika weer groot zal maken. Dit zal simpelweg niet gebeuren.

Daartoe lijkt het zeer waarschijnlijk dat de pandemie opzettelijk was – echter niet vanuit de kant van de Chinezen. Mensen zijn ronduit naïef indien ze denken dat het buiten de mogelijkheden van de globalisten ligt om vanuit China een pandemie uit te laten breken.

Niet alleen wordt de resulterende noodsituatie gebruikt als voorwendsel om weer een bailout van meerdere biljoenen dollars af te dwingen om zo het failliete financiële systeem te “redden”. Echter geniet het Britse rijk daarnaast ook nog eens van de extra bijkomende bonus doordat landen, bedrijven, staten, gemeenten, huishoudens etc. een extra lading aan verpletterende schulden op zich krijgen. En het meest duivelse geniale deel van deze strategie is dat het Britse rijk nu iedereen oproept om China financieel verantwoordelijk te houden voor de ramp. Gewoonweg briljant!

Herinnert u zich nog dat de stad Wuhan in december in lockdown ging? De westerse media vielen China massaal aan vanwege de hardhandige werkwijze die zij hanteerden in hun poging om de uitbraak te bezweren. Zelfs toen bleek dat het virus in andere delen van de wereld opdook, beweerden de grote persbureaus dat het absoluut niets was om je zorgen over te maken. Nu, op dit moment beweren diezelfde media en politici precies het tegenovergestelde, namelijk dat China niet krachtig genoeg heeft opgetreden waardoor ze de hele wereld zouden hebben laten besmetten. Dit is weer een duidelijk bewijs dat het kortetermijngeheugen van mensen veel te wensen over laat.

Een Britse woordvoerder beweerde ten onrechte dat China het tot aan januari toestond dat vliegtuigen uit Wuhan vertrokken. Dat is simpelweg niet waar.

De wereld wordt dus besmet – niet enkel en alleen door een microscopisch pathogeen, maar ook door een veel schadelijker virus in de vorm van besmettelijke propaganda dat bedoeld is om gedachten van wantrouwen te verspreiden en de vreedzame betrekkingen tussen natiën ziek te maken en om uiteindelijk de omstandigheden te creëren waarin Amerika en Europa in een burgeroorlog gestort zullen worden. Dit zou zelfs kunnen uitmonden in een oorlog met Rusland en China – een oorlog die vrijwel zeker zal escaleren tot een nucleaire uitwisseling.

Op dat moment zal het wereldwijde werk van Jehovah’s Getuigen zonder enige twijfel definitief worden stilgelegd. Satanische intriges, inderdaad!